Nance Coolen liet vet uit kin wegzuigen

13 Januari 2016 10:33 | sterren | Door Televizier

Nance Coolen ergerde zich zo aan haar 'enorme onderkin' dat ze hem heeft laten weghalen. „Hè hè, dat is weg”, denkt de presentatrice nu.

Waarschijnlijk is geen enkele kijker ooit opgevallen dat Nance een dikke kin had, maar in een interview met Grazia zegt de presentatrice dat de onderkin al jaren een door in haar oog was. „Ik werd er helemaal gek van als ik mezelf terugzag op beeld. Ik heb altijd gezegd dat, als ik de kans zou krijgen, ik er iets aan zou laten doen.”

Gaatjes

Die kans kwam onlangs en toen was het zo gepiept: „Er zijn drie gaatjes in gemaakt en ze hebben het vet weggehaald.” En nu is Nance zeer tevreden met haar nieuwe uiterlijk: „Als ik nu naar mezelf kijk denk ik: Hè hè, dat is weg. Ik werd er echt ongelukkig van en als je ergens wakker van ligt, moet je er iets aan laten doen. Dat geldt ook voor botox, al heb ik die behoefte niet. Ik vind het prima hoe mijn gezicht eruitziet.”

Kapper

Nance vindt ook dat veel andere vrouwen best een beetje meer hun best kunnen doen. „Nu ik wat ouder ben, vind ik het fijn dat uiterlijk wat minder belangrijk wordt, maar sommige vrouwen slaan daarin door in de zin van: het hoeft allemaal niet meer zo nodig. Doe even leuk, denk ik dan. Ga naar de kapper.”

 

Meer over