Nance Coolen ook volgend seizoen bij RTL 4 te zien

1 juli 2016 15:31 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt/RTL

Haar huidige contract is nog niet verlengd en loopt al in augustus af, toch blijft Nance Coolen komend seizoen te zien bij RTL 4. 

Nance werd afgelopen februari aangesteld als enige presentatrice van RTL Woonmagazine en dat blijft ze in ieder geval nog één seizoen doen. Dit nieuws werd donderdagavond bevestigd in RTL Boulevard.

Kanjers van kinderen

Daarmee is nog niet gezegd dat Nance kan rekenen op contractverlenging. Ook het lot van haar meest recente programma Kanjers van kinderen is nog onzeker. De aangrijpende reeks over kinderen met kanker werd op zondagavond niet geweldig bekeken. Wel is zeker dat Puur geluk terugkomt, achter de schermen wordt gewerkt aan de productie van een nieuw seizoen. Het is echter nog niet duidelijk of Nance de verras-en-verwenshow blijft presenteren.

RTL Live

Mocht de blonde presentatrice een RTL gezicht blijven, dan is het ook niet ondenkbaar dat ze toetreedt tot de vaste presentatieploeg van het nieuwe middagprogramma RTL Live. Vast staat dat Angela Groothuizen sowieso van de partij is.

Meer over