Nancy vindt nieuwe liefde na boer Theo

18 mei 2015 11:32 | sterren | Door Televizier

© KRO

Tussen boer Theo en Nancy wilde het maar niets worden. Nu onthult de Boer Zoekt Vrouw-kandidate dat ze een andere liefde heeft gevonden: Henk.

Bij de reünie van Boer Zoekt Vrouw werd duidelijk dat boer Theo en Nancy geen relatie hadden opgebouwd: ze waren wel goede vrienden geworden, maar van liefde was geen sprake, ondanks het hoopvolle branden van de liefdeskaars tijdens hun citytrip in Oslo (waar ze overigens wel aparte slaapkamers hadden). Nancy kreeg na afloop een stapeltje brieven van andere geïnteresseerde mannen en nu blijkt ze te zijn gevallen voor een van hen: Henk.

Nancy

"Henk is echt een lieverd," vertelt Nancy op de website van Boer Zoekt Vrouw. "Alles klopt tussen ons. Hij is rustig en heel zorgzaam, en we kunnen heel goed praten met elkaar. Eigenlijk is het gewoon een wonder, zo ervaren wij het zelf ook, hoe goed het tussen ons voelt. Bij ons vallen alle puzzelstukjes in elkaar."

Boer Zoekt Vrouw

Nancy had na de heftige Boer Zoekt Vrouw-periode eigenlijk geen zin in nieuwe dates. "Maar van de brief van Henk werd ik meteen vrolijk. Hij schreef dat hij het wel snapte als ik eerst nog even rustig aan wilde doen. Ik vond het zo lief dat hij daar over had nagedacht." Een paar weken later spraken ze toch af. "Toen ik hem zag, voelde het meteen goed. Alles ging vanzelf en het klikte zo leuk!"

Henk

Al snel biechtte Nancy haar nieuwe liefdesavontuur op aan Theo. "Ik wilde niet dat hij het via een andere weg zou horen," legt ze uit. "We wisten allebei al dat wij nooit meer zouden worden dan vrienden. Maar toch vond ik het best lastig om te vertellen. Het maakt alles ineens zo definitief."

Boer Theo

Theo gunt Nancy haar nieuwe liefde van harte: "Ik wist natuurlijk al wel dat het niets meer tussen ons ging worden. En dat had ik al een plekje gegeven. Maar ik vond het toch even heftig om te horen dat Nancy iemand anders had ontmoet. We hadden veel uitstapjes in de planning staan, en die gaan nu niet meer door denk ik. Maar ik vind het heel leuk voor haar!"

Vrienden

Ondanks de tussenkomst van Henk blijven Theo en Nancy 'goede vrienden'. Nancy gaat de boer zelfs helpen met het doornemen van de nieuwe brieven die hij heeft gekregen na Boer Zoekt Vrouw. Theo heeft daar echter geen haast mee: "Het is nu best druk bij ons op het bedrijf, dus ik heb er ook niet zoveel tijd voor. En ik heb genoeg vrienden en kennissen om mij heen waar ik veel leuke dingen mee doe. Eenzaam voel ik me zeker niet, en voorlopig vermaak ik me prima."

Lees ook:
Boer Theo over Nancy: "Ik zag zoveel moois in jou"

Meer over