Meer tv-projecten op komst?

Nasrdin Dchar over debuut als tv-presentator: 'Smaakt naar meer'

4 juni 2024 15:28 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP / Eva Plevier

Nasrdin Dchar schittert momenteel op televisie als presentator van het nieuwe spelprogramma Bestemming X. Met dit programma maakte hij zijn presentatiedebuut bij RTL 4. In een interview met LINDA. vertelt Dchar hoe hij het vindt om te presenteren.

Bestemming X

In de spelshow Bestemming X reizen tien onbekende Nederlanders met een geblindeerde bus door Europa. Zij moeten elke aflevering raden waar ze zijn. Het uiteindelijke doel is om de geheime eindlocatie te bereiken.

In gesprek met LINDA. zegt Nasrdin Dchar dat hij al meteen fan was van de Vlaamse versie van het programma. ''Bijna een jaar geleden kreeg ik de vraag of ik eens naar de Vlaamse versie wilde kijken. Dat heb ik echt gebinged; ik vond het zo vet.''

Hij heeft dan ook niet getwijfeld toen hem gevraagd werd om de show te presenteren. ''Ik wilde het programma meteen presenteren. Misschien ook omdat de Vlaamse versie ook door een acteur wordt gepresenteerd.''

Tv-debuut

Vanaf 10 mei is de spelshow in Nederland op de buis te zien, met Nasrdin Dchar als presentator. ''Wat mij betreft smaakt dit naar meer. Dit was een geweldig avontuur en ik hoop heel erg dat veel mensen gaan kijken'', zegt de acteur erover.

Hij heeft tot nu toe nog geen specifieke tv-plannen. ''Wat er voor mij in het verschiet ligt wat presenteren betreft, zien we wel. Mijn basis blijft acteren, ik durf mezelf nog niet eens echt presentator te noemen.”

Bestemming X is iedere vrijdag om 20:00 uur bij RTL 4 te zien of te streamen bij Videoland.  

Meer over