Uitpraten of ruziën?

Natasja Froger zoekt kandidaten voor Bonje met de Buren

26 september 2023 10:51 | sterren | Door Judith Regeling

© Nick van Ormondt
Om de opnames van Bonje met de Buren te laten slagen, is er nog één ding nodig: kandidaten. Presentatrice Natasja Froger doet daarom een oproepje.

Ben jij de persoon die ze zoekt?

Lees ook: Dit weten we over de comeback van Bonje met de Buren 

Bonje met de Buren

Als er één programma geen tot nauwelijks introductie nodig heeft, is het Bonje met de Buren al. De titel van het programma zegt het al: bonje-met-je-buren. In dit programma, dat voor het eerst in 2010 te zien was op RTL4, helpen twee presentatoren dus wanhopige buren de strijdbijl te begraven. Een goede buur is namelijk beter dan een verre vriend.

Natasja Froger en Dennis van der Geest

Nu is het heel nobel van Natasja Froger en 'nieuwkomer van de show' Dennis van der Geest om hier het komende seizoen voor in te zetten, maar er is een probleem: ze missen nog kandidaten! Daarom doet Natasja nu een oproepje: "Gisteren was het Nationale Burendag en overal in het land hebben mensen het heel erg gezellig gehad met elkaar. Maar wat nu als jij ongelooflijk veel bonje hebt met je buren en het helemaal niet gezellig hebt? Dan kun je ons schrijven en komen Dennis en ik je misschien wel helpen!" Aanmelden kan via deze link. 

Vanaf wanneer Bonje met de Buren weer te zien is, is nog niet bekend.

Meer over