Vaarwel verleden

Nick & Simon hebben soloplannen

3 augustus 2022 12:50 | sterren | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Nick Schilder en Simon Keizer hebben allebei soloplannen. Dat bevestigt het management van het duo aan RTL Boulevard. De geruchten over een muzikale break-up gaan al langer rond en nu is er dus de bevestiging gekomen dat het tweetal bekend van hun muziek en televisieprogramma's hun eigen weg gaat.

Volgens RTL Boulevard is het Privé die woensdag naar buiten brengt dat de breuk eraan komt. Waar het management eerst ontkent, lijkt het verhaal nu toch anders. Het management zegt nu dat er 'inderdaad soloplannen zijn van zowel Nick als Simon'. Helemaal klaar is het volgens het management niet: "Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland. Festival-optredens, nieuwe singles, televisieprogramma’s en het tweede deel van de succesvolle NSG Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda!"

Vakantie

Zelf zijn Nick & Simon op dit moment niet in de gelegenheid om een reactie te geven. Ze zijn op een 'welverdiende vakantie'. Op 29 augustus geven de mannen in de talkshow van Eva Jinek een reactie op de plannen van het duo voor de toekomst.

Televisieduo

Naast dat het duo sinds 2006 hit na hit scoort als 'De Soldaat', 'Kijk Omhoog' en 'Pak Maar Mijn Hand', zijn ze ook niet meer van de buis weg te denken. Dit tv-seizoen waren ze immers alleen al te zien met De 3 Sterren Camping en hun muziekprogramma Onmogelijke Duetten. Daarnaast maakten ze in het verleden ook programma’s als Nick & Simon, The American Dream en Nick, Simon & Kees: Homeward Bound.

Meer over