Ieder gaat zijn eigen weg

'Nick en Simon maken voorlopig geen nieuw televisieprogramma'

28 februari 2024 13:49 | sterren | Door Tessa Kok

© Ruud Baan
Niet alleen als muzikaal duo zijn Nick en Simon uit elkaar, het lijkt erop dat er voorlopig ook geen nieuw televisieprogramma van de Volendammers op de buis verschijnt. Dat zegt mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp vandaag in haar podcast Tina's TV Update.

Nog geen terugkeer op tv

Tina Nijkamp is ervan overtuigd dat het duo niet snel weer samen op televisie te zien zal zijn. ''Nee, die komen echt niet terug op tv. Voorlopig in ieder geval niet. Maar zeg nooit nooit'', aldus Nijkamp.

Ze legt uit waarom ze denkt dat er voorlopig geen nieuw programma van het duo zal verschijnen: ''Nick heeft een hele succesvolle solocarrière. Die single van Simon met Paul de Leeuw is helaas mislukt, daar hebben we nooit meer wat van gehoord. Wat ik me eerder kan voorstellen is dat Simon bijvoorbeeld met Paul de Leeuw nog een programma gaat maken en dan misschien met Kees Tol erbij. En dan met z'n allen zingen.''

''Ik denk dat Nick zich voorlopig op zijn solocarrière gaat storten die gewoon heel goed gaat en gewoon grotere hits heeft dan met Nick en Simon toen de laatste tijd. Dus ik denk dat dat voorlopig niet op de buis komt'', concludeert Tina in haar podcast. 

Eerdere programma's

Nick en Simon werkten samen aan verschillende tv-programma's, waaronder de 3 sterren camping, Onmogelijke Duetten en Strandgasten. Daarnaast hebben ze meerdere muzikale programma's met Kees Tol gemaakt. Hierin stonden onder andere Simon & Garfunkel, ABBA en The Beatles centraal. 

Meer over