Nick en Simon weer mee op vakantie in De Zomer Voorbij

23 mei 2014 11:41 | sterren | Door Televizier

Nick en Simon hebben een jaartje overgeslagen, maar zijn deze zomer weer van de partij als bekend Volendam met elkaar op vakantie gaat in De Zomer Voorbij.

Zangers Nick en Simon vertrekken deze zomer weer met de hele Volendambubs naar het buitenland in De Zomer Voorbij.

Volendammer vakantie

Sinds 2007 trekken de Volendammers Jan Smit, Jan Dulles, Kees Tol, Jaap Kwakman, Jaap (later zijn zoon Jan) de Witte, Nick Schilder, Simon Keizer, Aloys Buijs en Jaap Buijs er met elkaar op uit. De heren deden onder andere Spanje, Italië, Kreta en Portugal aan om te genieten van de zomer. In het programma ontvangen de palingsounders verschillende bekende zangers en muziekliefhebbers als gast.

Volle agenda

In 2012 (seizoen 6) lieten Nick en Simon verstek gaan, omdat de vriendin van Nick in de opnameweek op het punt van bevallen stond en een jaar later was de agenda van het zangduo te vol. Jan Smit liet in Koffietijd weten dat de twee heren dit jaar wel weer van de partij zijn.

Reizen

Waar de reis deze keer naartoe gaat is nog niet bekend. Nick en Simon reisden samen in andere programma's al de hele wereld over om hun muziek ook in het buitenland aan de man te brengen. Ze vertrokken onder andere naar Zuid-Afrika en het Caribisch gebied.

Update: Inmiddels hebben Nick en Simon via Twitter laten weten alleen als gast langs te komen in het programma.

 

Meer over