Nick Nicolai krijgt veel aandacht van vrouwelijke fans

Holland's got talent winnaar Nick Nicolai blijkt sinds zijn auditie viral ging ineens megapopulair bij de meisjes. Maar daar moet hij nog helemaal niets van hebben.

Aan de Telegraaf vertelt de 18-jarige Haastrechter dat hij via social media al de nodige amoureuze berichtjes heeft ontvangen van meisjes en vrouwen: "Ze schrijven dat ze me leuk en knap vinden. Dat streelt mij wel. Ik ga daar keurig mee om."

Vrijgezel

De zanger is nog vrijgezel en ziet dat ondanks de toegenomen aandacht van vrouwelijk schoon voorlopig niet veranderen. De muziek gaat nu even voor: "Nu ik de mogelijkheid heb, wil ik de kans grijpen die ik door het programma heb gekregen. Dit is het moment om er een succes van te maken. (..) Daar past een liefde even niet bij. Natuurlijk zal ik er later wel openstaan, maar mijn toekomstige vriendin, of vrouw, moet beseffen dat zingen en muziek maken heel belangrijk voor me zullen blijven."

Geld 

Dat Nick een echte pragmaticus is, bleek vrijdag al toen hij aankondigde zijn 25.000 euro aan prijzengeld gaat gebruiken om z'n rijbewijs te halen en een auto te kopen: "Dan kan ik mezelf naar optredens rijden". 

Reageren