Nick Nicolai niet meer gepest na winnen Holland's Got Talent

Voor Nick Nicolai is 2016 tot nu toe een jaar vol hoogtepunten. De 18-jarige zanger won Holland's got talent, haalde zijn diploma én wordt niet meer gepest. 

Nick blikt in een interview met de Telegraaf terug op de laatste maanden. Hij noemt meedoen aan Holland's got talent de beste stap van zijn leven: "Het is een overwinning op mezelf". 

Gepest

Niet alleen lanceerde het zijn droombaan in de muziek, dankzij z'n plotselinge bekendheid is hij ook ineens van de pesterijen af. Nick, die kampt met meerdere psychische stoornissen, moest noodgedwongen tot twee keer toe van school wisselen omdat hij gepest werd. Nu wilt iedereen zijn vriend zijn en dat is ook wennen: "Een half jaar geleden moest ik nog wegduiken omdat ze me achterna kwamen om me te pesten. Nu kreeg ik applaus en wilden mensen met mij op de foto. Soms denk ik wel eens: 'In wat een rare wereld ben ik nu terechtgekomen?'"

Diploma

Tussen de bedrijven door rondde Nick ook nog eens zijn middelbare school af. Toch verwacht hij niet veel met het papiertje te gaan doen: "Nu ik klaar ben, heb ik mijn handen vrij voor een carrière in de muziekwereld." De praktisch denkende Nicolai zei eerder dat hij de 25.000 euro die hij won met Holland's got talent gaat gebruiken om zijn rijbewijs te halen en een auto te kopen.

Meer over:

Reageren