Nick Schilder getrouwd op Ibiza

27 juni 2016 11:48 | sterren | Door Televizier

Zanger Nick Schilder is in het huwelijksbootje getreden met Kirsten Hofstee, met wie Nick al meer dan tien jaar een relatie heeft. Feesteiland Ibiza was de locatie voor de festiviteiten. 

De schoonvader van Nick trouwde het stel in het bijzijn van verschillende bekenden waaronder Ruben Nicolai, Racoon en uiteraard zangpartner Simon Keizer. De bruidegom heeft zijn kersverse vrouw ook toegezongen tijdens de ceremonie.

Eindelijk getrouwd

Nick (32) en Kirsten waren al lang samen en voor de zanger voelt het geweldig om eindelijk met zijn grote liefde te kunnen trouwen. "Ik ben blij dat ik nu eindelijk eens mag zeggen mijn vrouw in plaats van mijn vriendin", zegt Nick tegen Shownieuws

Kinderen

"Kirsten droeg een lange kanten jurk van Mary Borsato", meldt RTL Boulevard. "Nick had een donker blauw pak aan van Cavallaro Napoli. Dochtertje Nikki (5) droeg net zo'n jurk als Kirsten en zoontje Julian (3) had hetzelfde pak aan als de zanger." De ringen werden tijdens de trouwerij aan het bruidspaar gegeven door hun kinderen. 

Juiste moment

Voor het stel was het de juiste tijd om elkaar het jawoord te geven. “We waren de afgelopen jaren druk met twee kinderen op de wereld zetten en ons nieuwe huis. Voor ons is dit het juiste moment om te trouwen. Ik vind het een mooi gegeven dat de kinderen erbij zijn en het bewust kunnen meemaken", vertelt Nick in gesprek met RTL Boulevard

Meer over