Nicki Minaj scheurt uit jurk op MTV Awards

Tijdens de MTV Music Video Awards gaat het om de beste videoclip, maar de meeste aandacht trok Nicki Minaj die optrad in een jurk die finaal opengescheurd leek te zijn.

Nicki zong samen met Ariana Grade en Jessie J hun nummer Bang Bang, toen haar zwartje jurkje van boven tot onder open scheurde. De zangeres maakte het optreden af onderwijl haar jurk angstvallig dicht houdend.

Rits

Na het optreden werd #didnicki trending topic op Twitter omdat velen twijfelden of de jurkproblemen wel per ongeluk waren. Een publiciteitsstunt riep iedereen in koor. Nicki zelf gaf later het verlossende antwoord. Omdat ze tussen twee optredens door van jurk moest wisselen was er simpelweg niet genoeg tijd geweest om de boel dicht te ritsen.

Wrecking Ball

Wrecking Ball van Miley Cyrus won tijdens de MTV Music Video Awards de prijs voor de beste clip. Dat is de video waarin Miley vrij naakt op een sloopkogel rondzwaait. Ariana Grande kreeg de prijs voor beste popvideo voor het nummer Problems. MTV bracht ook nog een ode aan de onlangs overleden Robin Williams, maar dat viel niet in goede aarde bij de kijkers die de ode veel te kort en afgeraffeld vonden.

Reageren