Goed afgelopen

Nicol geschrokken door ziekenhuisopname Peter: 'Daar komt hij niet meer bovenop'

25 maart 2022 11:30 | sterren | Door Esther Hut

© Shownieuws

Peter Gillis werd afgelopen woensdag afgevoerd naar het ziekenhuis omdat hij onwel werd tijdens opnames van zijn reallifesoap en dat is zijn vrouw Nicol niet in de koude kleren gaan zitten.

 

Aan Shownieuws vertellen Nicol en zoon Mark wat er precies gebeurd is. “Op een gegeven moment begon hij weg te zakken,” vertelt Mark, waarop de familie meteen de hulpdiensten inschakelden. “Hij kwam niet meer uit zijn woorden en hij begreep ook niets meer van wat wij zeiden of wat wij vroegen,” zegt Nicol.

Reanimatieteam

Ook vertelt Nicol dat ze op weg naar het ziekenhuis nog moesten stoppen om een extra reanimatieteam aan boord halen, omdat Peter nog maar een hartslag had van 25.

“Die moeten we wegbrengen”

Mark laat weten dat de hulpdiensten in eerste instantie aan een beroerte zaten te denken. “Dan ga je van het ergste uit, dan krijg je toch een brok in je keel.” “Ik dacht: daar komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen,” zegt Nicol.

Afvallen

Een beroerte bleek het gelukkig niet te zijn. Uit onderzoeken kwam namelijk dat Peter een hoge suiker had. De Massa Is Kassa-ster is zeker van plan iets te doen aan zijn gewicht. “Ik ga weer naar Dick (zijn afvalcoach, red). Ik sta weer met beide benen op de grond. Over enkele maanden herken je me niet meer.”

Meer over