Nicolette Kluijver krijgt zoon en dochter

Nicolette Kluijver is in verwachting van een jongen en een meisje. De baby’s van de presentatrice groeien gelukkig erg goed.

Het is al een tijdje bekend dat Nicolette Kluijver een tweeling in haar buik heeft zitten. Gisteravond maakte de 29-jarige presentatrice het geslacht van haar ongeboren kinderen bekend in de uitzending van RTL Boulevard. 

Nicolette Kluijver voelt zich fantastisch

De bacteriële infectie die Nicolette Kluijver opliep tijdens de opnames van Expeditie Robinson heeft gelukkig geen negatief effect op haar zwangerschap gehad. "Ik voel me fantastisch. Het is alsof er niets aan de hand is", wijst ze naar haar buik, die nog nauwelijks gegroeid is. "Je ziet bijna niets, maar ze groeien goed." 

Zwangerschap

De RTL 5-presentatrice beleeft haar tweede zwangerschap heel anders die van haar dochter Isabelle. "Ik heb maandag mijn twintigwekenecho gehad, maar de kinderkamer is nog niet af, ik heb nog geen kleertjes gekocht. Dat wordt nog flink aanpoten."

De buik van Nicolette Kluijver groeit voorlopig nog in omvang. Pas over een paar maanden schreeuwen haar nog ongeboren kinderen: ‘’Ik ben een ster, haal me hier uit!’’

Reageren