Nicolette Kluijver maakt docureeks over seksverslaving

Nicolette Kluijver maakt voor RTL 5 de docuserie Seksverslaafd, waarin ze drie mannen met een heftige verslaving volgt bij hun therapie.

Nicolette Kluijver spreekt met de seksverslaafde mannen over het effect van hun verslaving op het dagelijks leven en gaat met hen op zoek naar een gepaste behandeling. RTL 5 werkt voor de serie samen met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum.

Zwaarder programma

Nicolette gaat met deze docuserie haar RTL 5-collega's Jan Kooijman en Dennis Weening achterna, die al langer "zwaardere programma's" presenteren voor de zender. Zo doet Jan Buitenlandse Gevangenissen en Levenslang Met Dwang en presenteerde Dennis Weening Tourette On Tour en Bizarre Eters.

Adam Zkt. Eva

Toch blijft Nicolette ook graag de lichtere shows doen. "Luchtige programma’s zoals Adam Zkt. Eva, I love it," zei ze onlangs tegen Televizier. "Ik zit dan in zo’n heerlijke bubbel: er bestaat niks anders dan de liefde zoeken in je blote kont op een eiland. Als wij met de crew ’s avonds wat gingen drinken, konden we het alleen maar non stop erover hebben: wat zal er nu gebeuren? Dat is heerlijk. Het is voor mij het feest van het jaar om dit te maken."

Seksverslaafd is vanaf donderdag 23 april om 21.30 uur te zien op RTL5.

Lees ook:
Nicolette Kluijver bevallen van een tweeling

Reageren