Sinds 2014 vast gezicht

Nicolette Kluijver voorlopig nog niet klaar met Expeditie Robinson

13 september 2022 16:50 | sterren | Door Marjolein Vos

© Jasper Suyk
Nicolette Kluijver geniet na acht jaar nog steeds van het presenteren van Expeditie Robinson. Aan Grazia vertelt ze dat ze het werk nog lang niet zat is en haar reeks sinds 2014 nog wel wil verlengen.

'Een eer' noemt de presentatrice het om dit programma elke keer weer te presenteren. Ze vertelt dat het bijzonder is om te zien dat de deelnemers echt een once in a lifetime belevenis hebben en dat ze daar onderdeel van kan zijn. "Het is heel leuk om te doen, dat kan ik ook nog wel honderd jaar doen.”

Dit jaar is de crew afgereisd naar Maleisië. "Je zit met elkaar en je bent alleen maar bezig met Robinson. Dus je gaat eten, meestal krijg je dan de teksten, en dan ga je naar een spel. Dat is al heel vroeg, voor dag en dauw zit je in een boot." Het ultieme geluksmoment voor Kluijver is dan ook als ze op de boot zit en nog even haar teksten doorneemt.

Terug in Nederland

De reset als de finale geweest is en alles weer normaal wordt, is een flinke overgang voor de presentatrice. Zo vertelt ze dat ze het nieuws niet ziet en 6 weken vol in een bubbel zit en dan ineens is het klaar.

Over het huidige seizoen is Kluijver vol lof. Ze kijkt tevreden terug op dit seizoen en noemt het 'het mooiste seizoen tot nu toe'. 

Meer over