Wat een pech

Nicolette van Dam beleeft enorme tegenvaller tijdens wintersport

27 februari 2023 11:35 | sterren | Door Esther Hut

© Wessel de Groot

Voor veel mensen zal het weer even wennen zijn om van de piste te glijden op de ski’s of snowboard. Zo ook voor Nicolette van Dam. De presentatrice was net lekker bezig, maar kwam door ‘domme pech’ toch in de lappenmand terecht.

Nicolette is op dit moment op wintersport met haar gezin in Zwitserland, maar zal de piste en de sneeuw voorlopig vanuit haar huisje bekijken. Ze heeft namelijk afgelopen week haar voorste kruisband en meniscus gescheurd. 

Enorme pech

Op Instagram laat Nicolette weten hoe het ongeval gebeurde. “Nou, dit is wel ff een tegenvallertje. Gescheurde voorste kruisband en meniscus. Skiën ging hartstikke lekker. Waren zo aan het genieten. Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen in de ski’s van de kinderen. Super goede en lieve hulp gehad om beneden te komen."

Skiën zit er dus helaas niet meer in. “Nu verplicht rust… wat ik heel moeilijk vind. Maar gelukkig maken we er altijd overal weer een feestje van.”

Bas Smit

Ook haar man, Bas Smit deelt een foto van zijn vrouw op Instagram. “Super zuur, maar onder de indruk van de positieve vibe van Nic want maken het gewoon helemaal gezellig. Merk nu ineens hoeveel Nic wel niet doet in het gezin.”

Meer over