Scheve schaats

Nielson voor het eerst openhartig over affaires

24 februari 2023 15:49 | sterren | Door Marjolein Vos

© Eva Ruiten
Zanger en singer-songwriter Nielson heeft maar weinig woorden nodig om zijn bedrog aan het adres van zijn vrouw Hanna te omschrijven. "Ik heb het flink verkloot thuis", biecht hij op voor de camera van RTL Boulevard. Hiermee doelt hij op de buitenechtelijke affaire die uitlekte via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer.

Verslaggever Aran Bade mocht Niels Littooij (echte naam van Nielson) alles vragen. Er waren geen restricties.

Boetekleed aan

"Ik heb iemand van wie ik heel veel houd, heel veel pijn gedaan. Ik loop er niet van weg. Ik ga er niet allemaal doekjes omheen winden", aldus Nielson. "Dit is wat het is en ik ben getrouwd, en mijn focus ligt nu heel logisch op mijn vrouw. Er is nog steeds heel veel liefde."

Verantwoordelijkheid nemen

Sinds 2016 is Nielson getrouwd met zijn jeugdliefde Hanna en zijn ontrouw kwam in december naar buiten. "Ik zit nu in de situatie dat ik daar verantwoordelijkheid voor probeer te nemen. Ik heb geluk met een vrouw die me heel goed kent en die me ook de gelegenheid geeft om die verantwoordelijk te nemen. We zijn samen aan het zoeken naar een weg hieruit", vertelt hij. Hij beaamt dat hij op dit moment nog samen is met Hanna.

Uitgelekt

In de Stories van Yvonne zagen we foto's en tekstberichten waaruit zou blijken dat de zanger was vreemdgegaan. In de berichtenwisseling ging het onder meer over afspreken in hotels.

Televisie

In de zomer van 2022 was Nielson deelnemer aan de serie Beste Zangers. Donderdag kwam zijn nieuwe single Moeilijk uit, die overigens niet over de affaires gaat.

Meer over