Nieuw RTL-reisprogramma voor Johnny de Mol

14 januari 2014 11:52 | sterren | Door Televizier

Johnny de Mol pakt de koffers in voor RTL. Samen met het team van Waar Is De Mol gaat hij een nieuw reisprogramma maken.

Albert Verlinde maakte het nieuws bekend in RTL Boulevard. “Het wordt een programma waarin hij met voetballers van het Nederlands elftal op zoek gaat naar Brazilië. Eigenlijk kijkt hij of ze klaar zijn voor het WK.”

Onbevestigd

RTL laat echter weten nergens van op de hoogte zijn. “Niemand wil nog wat bevestigen”, aldus Verlinde. Waar Johnny heen reist, en met wie, is voorlopig dus nog een raadsel.

Waar Is de Mol

Johnny is niet onbekend met reisprogramma’s. Bij Veronica/SBS 6 was hij zeven seizoenen lang het gezicht van kijkcijfersucces Waar Is De Mol. Voor het programma reisde hij samen met een BN’er af naar een exotische locatie. Dankzij de bijzondere omgeving ontstonden er vaak mooie en diepgaande gesprekken.

Johnny

Als zoon van producent John de Mol en zangeres Willeke Alberti lonkte de showbizz voor Johnny de Mol al vroeg. Sinds 2000 is hij dan ook regelmatig te zien als acteur en tv-presentator. De Mol Jr presenteerde succesvolle tv-programma’s als Waar Is De Mol, Down met Johnny en Syndroom. Ook speelde hij in diverse films, waaronder Ik Omhels Je Met Duizend Armen, Zwartboek en Smoorverliefd. In 2013 won De Mol de Zilveren Televizier-Ster Man bij het Gouden Televizier-Ring Gala.

Meer over