Nieuw showbizzkoppel: Guus Meeuwis en Manon Meijers

1 september 2016 14:08 | sterren | Door Televizier

© Hans van Brakel / Universal Music; Nick van Ormondt

Zanger Guus Meeuwis en styliste Manon Meijers zijn een setje. Ontkennen heeft geen zin meer, moet Manon gedacht hebben nadat er foto’s van haar samen met Guus opdoken. In RTL boulevard gaf ze openheid van zaken. 

Zwaaiend met roddelblad Party in de handen vroeg Beau van Erven Dorens in RTL boulevard het deskundige Manon Meijers op de man af: “Ben je een setje met Guus?” “Alles wat ik erover kan en wil zeggen is dat we elkaar leuk vinden. En geef ons even de tijd om uit te zoeken hoe leuk we elkaar vinden,” was het antwoord van Manon.

Valérie Gregoire

Het was het roddelblad Party dat plaatjes publiceerde van Guus en Manon op Rotterdam Airport, toen ze terugkwamen van een zonvakantie. Guus heeft er al een relatie opzitten. Hij had een 14 jaar durend huwelijk met Valérie Gregoire, waar vier kinderen uit voort kwamen: Jules (5), Teun (9), Sarah (12) en Pepijn (15). Guus en Valérie leerden elkaar kennen tijdens hun studententijd.

Manon Meijers

In februari dit jaar werd duidelijk dat Guus niet meer samen is met Valérie. Vijf maanden later heeft Guus dus een nieuwe vlam. Manon Meijers is bekend als stylist van de sterren. Zo kleedt ze Katja Schuurman, Wendy van Dijk en Ruben Nicolai. De brunette is een bekend televisiegezicht geworden dankzij haar rollen in RTL boulevard, De modepolitie, Hotter than my daughter en X factor

Meer over