Nieuwe liefde van Sylvie Meis houdt ook van selfies

17 Maart 2015 15:54 | sterren | Door Televizier

© Facebook

Sylvie Meis heeft volgens Zwitserse media een nieuwe vlam: clubeigenaar Maurice Mobetie. Net als Sylvie plaatst 'Momo' graag duckface-selfies op internet.

De Zwitserse nieuwssite Blick.ch pakt er groot mee uit: Sylvie Meis is naar verluidt tot over haar oren verliefd op clubeigenaar Maurice Mobetie, ook wel 'Momo' genoemd.

Club Flamingo

De Nederlandse blondine en de Zwitserse spierbundel vlogen volgens een ooggetuige zaterdag samen van Hamburg naar Zürich. Daar hebben ze gefeest in Club Flamingo, waar Momo eigenaar van is. De twee waren niet bij elkaar weg te slaan en zouden de hele avond hebben geknutscht (geknuffeld).

Hilton Hotel

De dag daarna werden Meis en Mobetie samen gespot in het Hilton Hotel in het Zwitserse plaatsje Kloten. "Het was duidelijk dat ze samen zijn," zegt een ooggetuige. "Ze knuffelden de hele tijd." Het paar zou tot vier uur 's middags in Kloten zijn gebleven.

Profielfoto

Blick plaatste meerdere foto's van de tortelduifjes, waaronder zelfs de WhatsApp-profielfoto van de Zwitser:

Afbeelding

© Blick.ch

Op Momo's Facebook-pagina is te zien dat de clubeigenaar net als Sylvie niet vies is van een selfie. Zelfs de duckface blijft niet achterwege.

Lees ook:
Sylvies relatie met de Amerikaanse zakenman Samuel Deutsch was van korte duur. 

Meer over