Nieuwe show Geer & Goor in gevaar na ongeluk

Gerard Joling vreest dat de nieuwe RTL-realityserie die hij met Gordon maakt door het ongeluk van de zanger weleens noodgedwongen geschrapt zou kunnen worden.

Joling deelt zijn zorgen in een interview met de Telegraaf. Hij onthult dat de valpartij van Gordon in Turkije ernstige gevolgen heeft voor de productie van hun nieuwe realityreeks die komend najaar al verwacht wordt.

Gordon gewond, productie niet van de grond

De originele planning was dat het duo vandaag naar Parijs af zou reizen voor opnames, maar omdat Gordon eind vorige week aan z'n meniscus moest worden geopereerd is dat plan van de baan. "Alles is geannuleerd", onthult Geer. "En het is nog maar de vraag of komend weekeinde de andere opnamen, in Nederland, kunnen worden hervat.”

Situatie Gordon "verschrikkelijke toestand"

In het interview noemt Gerard de situatie rond Gordon een verschrikkelijke toestand, al was het maar omdat hij in eerste instantie meende dat de blessure van Gordon wel te overzien zou zijn. "Ik heb de opnames in Turkije in mijn eentje voltooid en had al een rolstoel voor hem klaarstaan, dan zou ik 'm wel duwen. “Maar nu blijkt het allemaal veel erger te zijn dan in eerste instantie gedacht. Het hele opnameschema ligt op zijn gat. Want Gordon moet herstellen, maar hoe lang dat precies gaat duren, is afwachten.

Toekomst realityshow Geer & Goor onzeker

Vervelend genoeg is tijd nu juist het enige wat de heren niet hebben. "Het is natuurlijk voor Gordon het allerergste dat dit zo loopt. Maar, eerlijk is eerlijk, ook voor alle andere betrokkenen is dit een drama. De agenda’s van de productie, andere medewerkers én mijzelf zitten propvol… We zullen moeten afwachten of dit seizoen er nog komt."

Reageren