Nieuws rondom dood Cory Monteith

Lea Michele en Cory Monteith zouden gaan samenwonen na het verblijf van de acteur in Vancouver. De acteur werd daar zondag dood aangetroffen in zijn hotelkamer.

Dat vertelt een kennis van het stel aan Us Weekly. De bron verklaart dat het paar al verregaande plannen had om te gaan samenwonen. Cory zou in Vancouver de laatste zaken regelen om daarna definitief bij zijn vriendin in te trekken.

100% gelukkig

De insider laat weten dat het stel "honderd procent gelukkig en stapelverliefd" was. "Ze keken allebei uit naar een toekomst met elkaar, al waren er nog geen plannen om te gaan trouwen", aldus de insider.

Gisteren liet een woordvoerster van Lea Michele weten dat de actrice "totaal hysterisch en compleet ontroostbaar is."

Autopsie

Gisteren is er autopsie verricht op het lichaam van Monteith. De instelling die de lijkschouwing verricht heeft laat aan Us Weekly weten dat er morgen mogelijk meer duidelijkheid is over de doodsoorzaak van de acteur. "Maar de definitieve doodsoorzaak kan misschien pas over enkele dagen of zelfs weken duidelijk worden", verklaart de instelling.

Memorial

Inmiddels hebben verschillende fans een herdenkingsplaats gemaakt voor Cory. Voor het hotel waar hij is overleden plaatsen zij bloemen en knuffels. Ook een neef van Monteith is op de plek gesignaleerd.

Inmiddels heeft televisiezender FOX een noodvergadering belegd om te bepalen hoe het nu verder moet met de serie Glee.

Reageren