Nigella Lawson gaat kleiner wonen na scheiding Charles Saatchi

Het zit tv-kok Nigella Lawson niet mee. Nu haar man Charles Saatchi officieel de scheiding heeft aangevraagd is ze genoodzaakt te verhuizen naar een kleinere woning.

De soap die zich rond Nigella heeft ontwikkeld lijkt voorlopig nog niet te stoppen. Begin juni kwamen er schokkende foto's naar buiten van haar en Saatchi, terwijl hij haar stevig bij de keel pakt. Lawson verliet de echtelijke woning in de hoop dat hun huwelijk gered kon worden. Dit bleek niet het geval.

Saatchi vraagt de scheiding

Zondag verkondigde Charles Saatchi namelijk dat hij en Nigella gaan scheiden. Dit besluit bleek hij gemaakt te hebben zonder Lawson in te lichten. Zij moest via de Britse krant The Sun vernemen dat haar huwelijk niet meer te lijmen viel.

Kleinere woning

Nu is het dus tijd om te verhuizen. Maandag werd al haar kookgerei al verhuisd naar haar nieuwe woning. Hoewel het huis kleiner is dan haar vorige optrekje, heeft ze niet veel te klagen. Het huis beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers, een eigen bioscoop, wijnkelder en natuurlijk een luxe keuken.

Reageren