Nigella Lawson werkt aan nieuwe kookshow

Hèhè, eindelijk weer eens leuk nieuws voor Nigella Lawson: de kokkin werkt mee aan The Taste, een nieuwe kookshow op het Britse Channel 4.

Het zat Nigella Lawson de afgelopen tijd niet mee. Haar man wurgde haar in een restaurant, de twee gingen scheiden, Nigella moest verhuizen en ze huurde een killer-advocate in. Nu is er dan eindelijk weer een lichtpuntje: ze werkt aan een nieuw kookprogramma.

The Taste

Het programma heet The Taste en is eigenlijk een soort culinaire variant van The Voice. Zowel professionele als amateurkoks bereiden een hapje voor de juryleden, die dit blind gaan proeven. Daarna besluit de jury of zij de kok in hun team willen of niet.

Begin dit jaar werd het programma al in Amerika uitgezonden en daar was het een groot succes. Ook in deze versie was Lawson te zien als jurylid.

Channel 4

Channel 4 is erg blij met de terugkeer van de kokkin. Lawson begon haar televisiecarrière in 1999 bij de zender met Nigella Bites. De bekende kok Anthony Bourdain doet ook mee aan The Taste, hij was ook te zien in de Amerikaanse versie.

Herman den Blijker

Dit najaar gaat The Taste ook van start in Nederland. Hier krijgt het programma een iets andere vorm: twee Nederlandse teams nemen het op tegen twee Belgische teams. Dit onder leiding van Herman den Blijker en Robert Kranenborg.

Reageren