'Luxepositie'

Nikkie de Jager bedankte voor eigen talkshow

2 april 2022 10:29 | sterren | Door Faye Heijnis

© Nick van Ormondt
Nikkie de Jager kreeg het aanbod voor een eigen talkshow, maar bedankte hiervoor. Dit vertelt de make-upkoningin en YouTuber in Jinek.

Ze beseft zich maar al te goed wat voor een 'luxepositie' dat is en verklaart ook waarom ze nee zei.

Nikkie de Jager wilde geen talkshow

Na haar presentatierol in het Eurovisie Songfestival, stond Nikkies telefoon roodgloeiend. Ze kreeg aanbiedingen van alle kanten. "Ik werd bij iedereen uitgenodigd", aldus Nikkie de Jager in Jinek. "Er werd altijd de vraag gesteld: wat wil je dan? Dat wist ik helemaal niet. Ik wil eigenlijk alleen maar dingen die ik echt leuk vind en waar ik in geloof." Een eigen talkshow valt daar blijkbaar niet onder. "Die hebben we echt al wel genoeg", verklaart ze.  

De Enige Echte

"Ik heb eigenlijk al mijn dromen nu al wel afgetikt", vervolgt Nikkie. Ze somt op: Wie is de Mol? gewonnen, Eurovision gedaan, Adele opgemaakt en geïnterviewd. "En dan vragen mensen: wat wil je nou nog? Ja, ik moet even nadenken wat ik nog wil. Ik weet het even niet!" Wat ze in elk geval wel wist, is dat ze De Enige Echte wilde presenteren, een eenmalige zaterdagavondshow die vanavond, zaterdag 2 april, om 20.00 uur te zien is op RTL 4.

Meer over