Nikkie Plessen blij met RTL Boulevard

18 Juli 2014 11:34 | sterren | Door Televizier

Nikkie Plessen is sinds deze week lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. De presentatrice is blij met haar nieuwe baan, al vindt ze het ook een beetje spannend.

Nikkie Plessen is helemaal happy met haar nieuwe presentatieklus. "Een live-programma is altijd spannend", zegt de lifestyledeskundige in Spits. "Maar het is gewoon lekker dat je over iets kunt praten waar je zelf heel veel feeling mee hebt. Qua spanning valt het mee. Het is iets dat heel erg in de lijn past van waar ik nu mee bezig ben, mode, dus het is een goede aanvulling. Het is niet zo dat ik zwetend in mijn bed wakker lig omdat ik ’s avonds Boulevard moet doen." 

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is niet bang voor eventuele vervelende reacties. "Dat heb ik inmiddels een beetje naast me neer gelegd. Ik ben sinds mijn dertiende met televisie bezig en in het begin vond ik die kritiek soms best wel lastig. Inmiddels kan ik dat wel goed naast me neer leggen. En ik lees het eigenlijk niet meer." 

RTL Boulevard

Nikkie Plessen heeft het er maar druk mee. Naast haar nieuwe baan bij RTL Boulevard heeft ze ook nog een tweede kind op komst en een eigen kledinglijn. "Soms zou ik meer gewoon even op mijn stoel moeten gaan zitten en denken 'goh Nik, kijk even naar wat je allemaal voor elkaar hebt gekregen en wat er staat'. Maar ik ben altijd maar weer bezig met het volgende. Ik kan nooit zo goed terugkijken. Dat is een leerpuntje, maar het zorgt er ook wel voor dat je net wat verder komt."

Naast alle werkzaamheden zou Nikkie het ook druk hebben gehad met het versieren van Rafael van der Vaart.

Meer over