Nikkie Plessen presenteert niet meer

6 Augustus 2014 09:23 | sterren | Door Televizier

Nikkie Plessen zit als lifestyledeskundige aan de desk bij RTL Boulevard, maar haar gezin en haar kledinglabel hebben voorrang op haar tv-carrière.

Nikkie Plessen vertelt in het AD dat ze geen zin heeft om de presentatie van een nieuw programma op zich te nemen. "Als je me tien jaar geleden had gevraagd of ik Expeditie Robinson wilde presenteren had ik gelijk ja gezegd. Nu niet meer, ik wil dat helemaal niet meer", aldus de blondine. 

RTL Boulevard

Af en toe aanschuiven als deskundige bij RTL Boulevard ziet ze als een leuk extraatje. "Dat pas bij datgene wat ik doe." Het blijkt dat Nikkie ook zeer deskundig is in het plegen van plagiaat. 

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen verdween vrij abrupt uit de spotlights. "Samen met RTL kwam ik tot de conclusie dat het beter was om me te richten op waar mijn hart écht naar uit gaat: mijn kledinglabel Nikkie. Daar geniet ik meer van dan van tv-programma's presenteren", aldus de ontwerpster. 

Zwanger

In oktober verwacht Nikkie haar tweede kind. Opvallend genoeg kan ze haar zwangerschap goed combineren met haar drukke leven. "Mijn kantoor zit dicht bij huis, dus ik ben altijd op tijd thuis voor het eten. Ik voel me erg goed, ik krijg juist veel energie van een zwangerschap." 

Het is zeker dat Rafaël van der Vaart niet de vader van haar tweede kindje is.

Meer over