Das pech

Noa Vahle moet Nijmeegse Vierdaagse verstek laten gaan: 'Klinkt als een hele grote smoes'

18 juli 2023 10:06 | sterren | Door Judith Regeling

© KIJK.nl
Noa Vahle moet noodgedwongen de Nijmeegse Vierdaagse aan zich voorbij laten gaan. Bij De Oranjezomer vertelt de 23-jarige dochter van Linda de Mol waarom.

De plannen leken zo mooi. 

Noa Vahle

Noa Vahle zou deze dinsdag de Nijmeegse Vierdaagse lopen en vervolgens verslag doen in De Oranjezomer. Deze plannen kunnen alleen regelrecht de prullenbak in. "Dit gaat klinken als een hele grote smoes", vertelt ze zelf. "Het was inderdaad de bedoeling dat ik morgen veertig kilometer mee zou doen. Dat vond de redactie sowieso heel leuk, want ik heb daar niet voor getraind. Maar ik dacht: joh, mensen doen dat vier dagen lang en dan kan ik dat ook wel één dag."


Pijnlijk ongeluk

De waarheid is echter een stuk minder rooskleurig. "Totdat ik dit weekend op een barbecue stond en ik was daar een balletje aan het overtrappen. Sindsdien kan ik niet meer op mijn rechtervoet leunen. Ik moet de komende dagen van de artsen op deze krukken lopen. Laat ik het zo zeggen: ik denk dat ik beter over sport kan praten dan het daadwerkelijk uitvoeren", zegt Noa gelukkig nog lachend in de bovenstaande video. "Dus ik ga wel verslag doen, maar niet meelopen."

De Oranjezomer is elke doordeweekse dag zo rond 21:30 uur te zien op SBS6.

Meer over