Paul niet bellen

Paul Witteman sluit tv-comeback uit: 'Weg is weg'

7 juli 2022 10:35 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Valerie Kuypers
Paul Witteman moet er niet aan denken om nog op de tv te verschijnen. De NPO-coryfee sluit een tv-comeback dan ook definitief uit.

Dit heeft de oud-presentator zojuist laten weten in het radioprogramma Nooit Meer Slapen.

Podium Witteman

In mei van dit jaar kwam Paul Wittemans Podium Witteman ten einde. De presentator vond dat namelijk een goed moment om de stekker eruit te trekken. "Ik heb besloten om te stoppen omdat het er een goed moment voor is aan het einde van het seizoen en je niet te lang door moet gaan", schemerde hij toen door. Inmiddels is duidelijk dat hij ook een comeback - op wat voor manier dan ook - uitsluit.

Paul Witteman

"Ik kom niet meer op televisie, dat is geweest. Weg is weg. Een beter moment om te stoppen dan dit kon ik niet vinden", vertelt hij vandaag. Zelfs voor een optreden in een talkshow hoeven media hem niet te bellen. "Talkshows, die mij aan de zijkant willen zetten om commentaar te gaan geven. Maar dat moet ik niet meer doen. Ik wil geen enkele rol op televisie meer, op geen enkele manier." Dat is nog eens duidelijke taal.

Geen pensioen

Maar achter de geraniums is er voor de inmiddels 75-jarige presentator niet bij. "Ik kan mij voorstellen dat ik mensen ga vertellen wat je met interviewgereedschap allemaal kan en moet doen. Ik denk dat er wel mensen zijn die het leuk vinden om dat te horen." 

Meer over