Komt er een vervolg?

NTR in gesprek met de Van Rossems voor nieuwe reeks

27 mei 2022 14:15 | sterren | Door Esther Hut

© NPO

Mary, Sis, van Rossem overleed begin mei en was natuurlijk een van de boegbeelden van Hier Zijn de Van Rossems. Inmiddels zijn er wat gesprekken met de NTR voor een eventueel vervolg.

Maarten liet gisteravond bij Op1 al weten dat er gesprekken gaande zijn, maar dat de NPO daar nog over moet beslissen en ze het rustig aan doen.

Of er een vervolg gaat komen met de broers van Rossem is nog helemaal niet zeker volgens de NTR, maar het is zeker mogelijk na eerdere series die Maarten en Vincent al maakten.

Meerdere series gemaakt

“We hebben samen met de broers al eerder een serie gemaakt (Broeders in Berlijn) en we zouden een tweede reeks maken (Broeders in New York) die vooralsnog vanwege corona niet door is gegaan”, zegt een woordvoerder tegen de Telegraaf. “Maar dat zijn wezenlijk andere programma’s dan Hier zijn de Van Rossems, waarin de inbreng van Sis essentieel is. Het is nu nog te vroeg om iets te zeggen over eventuele series met Maarten en Vincent in de toekomst, de NTR praat hier graag over verder, maar daar nemen we rustig de tijd voor.”

Hier Zijn de Van Rossems

Zaterdagavond is de laatste aflevering van het achtste seizoen van Hier Zijn de van Rossems en kijkers krijgen na de reguliere aflevering zelfs nog een bonusaflevering. Dit zou de eerste aflevering van het negende seizoen zijn geweest. In de aflevering is de zien hoe Sis, Maarten en Vincent een bezoek brengen aan Zierikzee. De bonusaflevering is een eerbetoon aan Sis.

Hier Zijn de van Rossems is zaterdag 28 mei om 20:40 uur te zien op NPO2.

 

 

Meer over