'Een kinderdroom van mij'

Numidia gaat nummer insturen voor het Eurovisie Songfestival

25 september 2023 13:09 | sterren | Door Tessa Kok

© AVROTROS
Numidia el Morabet, de 23-jarige zangeres die momenteel schittert in Beste Zangers, is van plan een liedje in te sturen voor het Eurovisie Songfestival. Dat vertelt ze in een interview met RTL Boulevard.

Nummer insturen

In gesprek met RTL Boulevard zegt Numidia dat ze heel graag wil meedoen aan het Eurovisie Songfestival. ''Dat is een kinderdroom voor mij die uit moét komen'', zegt ze erover. ''Ik ga wel een liedje insturen'', laat de zangeres weten. Numidia is al jarenlang fan van het Songfestival. Ze heeft nog tot 30 september de tijd om een liedje in te zenden. Naar verwachting wordt half december bekendgemaakt wie ons land gaat vertegenwoordigen in Zweden volgend jaar.

Optreden Beste Zangers

Beste Zangers-kijkers waren laaiend enthousiast na het optreden van Numidia afgelopen zaterdag. Zanger Duncan Laurence mocht naast presentator Jan Smit plaatsnemen op de bank, om verrast te worden door de overige artiesten. Numidia zong daar één van zijn grootste hits Arcade, waarmee Laurence in 2019 het Eurovisie Songfestival won. Haar optreden kon op heel veel lof rekenen van de kijkers.

Na haar performance lieten veel Beste Zangers-kijkers al weten dat Numidia de ultieme keuze zou zijn om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Heb je haar prachtige optreden in Beste Zangers van afgelopen zaterdag gemist? Hieronder kun je de video bekijken.

Meer over