Voor streamingdienst

Olcay Gulsen bezig met maken van nieuw entertainmentprogramma

27 oktober 2023 13:36 | sterren | Door Tessa Kok

© Cernelie Tollens
Tv-persoonlijkheid en programmamaker Olcay Gulsen is bezig met het maken van een nieuw entertainmentprogramma voor een streamingdienst. Dat meldt RTL Boulevard.

 

Mix tussen informatief en entertainment

Volgens Gulsen wordt de nieuwe show die ze aan het maken is een mix tussen informatief en entertainment. Ze heeft ook al bekendgemaakt dat zij niet de persoon is die het nieuwe programma gaat presenteren. Wie dat wel gaat doen, is nog niet bekend. Ondanks dat ze niet de presentatie op zich neemt, meldt ze wel dat ze een vast onderdeel in het programma wordt. "Ik denk ook wel dat ik heel goed een soort wing-lady kan zijn voor mensen", aldus Gulsen.

Het nieuwe entertainmentprogramma zal niet te zien zijn op televisie, maar op een streamingdienst. Gulsen kan nog geen details delen over wanneer het programma te streamen is. 

Eerdere programma's 

Olcay heeft de laatste jaren niet stilgezeten en diverse programma's gemaakt. Zo maakte ze onder meer Olcay & Huiselijk geweld, Gestalkt en Fatale Liefde. Ook schuift Gulsen zo nu en dan aan bij talkshows Op1 en Khalid en Sophie. Dit jaar was Olcay nog samen met haar inmiddels ex-partner Ruud Wild op de buis te zien met hun eigen realityserie Ruud & Olcay.

Meer over