Olcay Gulsen in internationaal modeprogramma

De Nederlandse modeontwerpster Olcay Gulsen maakt haar opwachting als gastjurylid in het internationale modeprogramma Ultimate Shopper.

Als jurylid beoordeelt Olcay de outfits van vier fanatieke fashionista's. De kritiek die ze levert liegt er niet om: zo vergelijkt ze de kleding van een deelneemster met die van een webcamgirl en krijgt een ander te horen dat ze eruit ziet als een driejarige kleuter. Ouch.

Olcay Gulsen

Gelukkig is Gulsen niet alleen maar negatief, verschillende dames krijgen ook zeker complimentjes van de ontwerpster. Olcay begon op haar 21e al haar eigen bedrijf SuperTrash, in 2008 werd ze verkozen tot modeontwerpster van het jaar. Ze heeft dus zeker recht van spreken.

Ultimate Shopper

Het modeprogramma Ultimate Shopper is te zien op vrouwenzender TLC en wordt in maar liefst 150 landen uitgezonden. De vaste jury van het programma bestaat uit actrice en zangers Holly Valance, modegoeroe Brix Smith-Start en fotograaf Paul Hartnett.

Zij beoordelen de kledingkeuzes van vier fashionista's die denken de beste kledingsmaak te hebben. Om dat uit te maken moeten de deelnemers geschikte kleding zoeken bij drie verschillende gelegenheden zoals een Caribische strandbruiloft of een eerste date.

Ultimate Shopper is vanaf 2 oktober om 21:00 uur te zien op TLC.

Reageren