Olcay Gulsen presentatrice BNN-programma Werk aan de Winkel

Modeontwerpster Olcay Gulsen gaat aan de slag bij BNN. Vanaf april presenteert de zakenvrouw het nieuwe programma Werk aan de Winkel, waarin ze kleine ondernemers van de ondergang probeert te redden.

Door de economische crisis zijn het zware tijden voor kleinere bedrijven. Door de concurrentie van grote winkelcentra en webshops verdwijnen authentieke zaakjes steeds meer uit het straatbeeld.

Redden van de ondergang

Tijd voor superzakenvrouw Olcay Gulsen om samen met creatieve ondernemer Noël Deelen om in actie te komen. Met de winkeleigenaar bekijkt het tweetal hoe de noodlijdende zaak op een creatieve manier er weer bovenop kan worden geholpen.

Reactie Olcay

Olcay: “Het raakt me enorm dat hardwerkende kleine ondernemers het zwaar hebben. Ik vind het een enorm mooie uitdaging om samen met de ondernemer te kijken hoe we dit op een creatieve manier kunnen veranderen.”

Olcay Gulsen

Gulsen is een expert wat betreft ondernemen. Sinds 2009 is ze eigenares van het succesvolle modeimperium SuperTrash, waarvan de kleding wereldwijd in 24 landen wordt verkocht. Daarnaast was ze in 2009 het gezicht van een nieuwe Philips-campagne en in 2013 jurylid in het TLC-programma Ultimate Shopper.

Reageren