Feestje

Omroep MAX staat groots stil bij 75e verjaardag André van Duin

11 februari 2022 15:35 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Robin van Lonkhuijsen
André van Duin blaast op 20 februari vijfenzeventig kaarsjes uit en dat moment gaat niet onopgemerkt voorbij. Omroep MAX staat namelijk tot wel tweemaal toe stil bij de verjaardag van de presentator.

De presentator van o.a. Heel Holland Bakt hoeft er niet eens lang geduld voor te hebben. Volgende week is het al zover.

Lees ook: Op deze datum start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt 

Tijd voor MAX

Op donderdag 17 februari gaan de feestelijkheden van start met een speciale aflevering van Tijd voor MAX, waarin feestvarken André van Duin zelf als eregast aanwezig is. Uiteraard staan hem hier heel wat verrassingen te wachten, waaronder de komst van zijn goede vriendin en Heel Holland Bakt-maatje Janny van der Heijden. Zij zal speciaal voor hem zijn favoriete gerecht klaarmaken.

André van Duin

Drie dagen later - op zijn daadwerkelijke verjaardag - komt de omroep met een special van TV Monument. Daarin blikken presentator Han Peekel en André van Duin terug op zijn carrière en staan ze stil bij hoe hij groeide van een gewone Rotterdamse jongen naar een geliefd presentator, cabaretier en acteur die zelf mocht spreken tijdens de Dodenherdenking van 2021.

Tijd voor Max is donderdag 17 februari om 17:10 uur te zien op NPO1. Op zondag 20 februari om 18:10 uur kijk je naar het TV Monument.

Meer over