Waardige herdenking

Omroep MAX zendt TV Monument over Han Peekel op Eerste Kerstdag uit

16 december 2022 10:07 | sterren | Door Judith Regeling

© MAX
De dinsdag overleden programmamaker Han Peekel (75) krijgt op Eerste Kerstdag nog eenmaal de spotlights op zich gericht. Omroep MAX heeft besloten om dan zijn eigen TV Monument uit te zenden.

Normaal interviewt Han Peekel zijn gasten, maar ditmaal is die eer voor Rik Felderhof.

Han Peekel

In deze special van TV Monument wordt er dan ook teruggeblikt op de carrière van Han Peekel, die deze week op 75-jarige leeftijd overleed. Toch zal hij zelf ook nog te zien zijn. Omroep MAX maakt voor deze aflevering namelijk gebruik van niet eerder vertoond materiaal dat Felderhof eerder al maakte ter ere van de zeventigste verjaardag van de programmamaker.

Toekomst TV Monument

Wat er daarna gebeurt met het interviewprogramma is nog niet helemaal duidelijk. Wel heeft de omroep laten weten dat de al eerder opgenomen interviews - waaronder met Carlo Boszhard en Irene Moors - nog wel zullen worden uitgezonden. "In overleg met de familie is besloten deze uitzendingen door te laten gaan. Hierbij zullen we uiteraard op passende wijze aandacht besteden aan zijn plotselinge overlijden", aldus een woordvoerder in een eerder statement.

Het TV Monument van Han Peekel is op 25 december om 22:43 uur te zien bij Omroep MAX op NPO1.

Meer over