Onno Hoes doet aangifte tegen PowNews en toyboy

Onno Hoes heeft zijn functie als burgervader van Maastricht neergelegd vanwege de geheime opnames die toyboy Robbie voor PowNews maakte. De ex van Albert Verlinde doet nu aangifte wegens smaad en laster.

Onno’s advocaat Stefan Kalff heeft bekendgemaakt dat Onno Hoes PowNews en Robbie van Hasselt strafrechtelijk wil aanpakken. ‘’Er is duidelijk een grens onverschreden. Dit lag voor de hand’’, vertelt de pleitbezorger aan de NOS.

Onno Hoes

In de uitzending van 3 december zond PowNews een filmpje uit waarin te zien was dat Onno Hoes aan het daten was met de 20-jarige Robbie Hasselt. Deze Robbie speelde dubbelspel, hij had PowNews van te voren ingelicht over de date en had een verborgen camera meegenomen. Tijdens het afspraakje sprak de ex van roddelkoning Albert Verlinde dat hij uit te kopen is én hij had ook nog even over het pijpmondje van de 20-jarige, mediageile toyboy. Tamelijk gênant dus.

PowNews

Dominique Weesiewacht de aangifte af. ‘’We wisten dat er commotie zou komen. En het is nog niet voorbij’’, zegt hij tegen de NOS. Volgens de PowNews-presentator is de voormalig burgemeester van Maastricht verantwoordelijk voor zijn eigen acties.

Reageren