Ook Curt Fortin in Wie is de Mol 2017?

De opnames van Wie is de Mol? 2017 lijken achter de rug. Maar wie doen er mee? Mogelijk is acteur, schrijver en presentator Curt Fortin van de partij.

Aan de hand van presentator Art Rooijakkers' online afwezigheid kon worden geconcludeerd dat Wie is de Mol? tussen half mei en begin juni gedraaid is. En laat Curt, doorgaans behoorlijk actief op social media, in die periode nou ook opvallend stil zijn geweest. Van 9 tot 30 mei was hij zelfs volledig afwezig van Twitter waar hij ook een volger is van Wie is de Mol?

Online actief

Op andere online platforms gaf Curt in die periode nog wel sporadische tekens van leven. Zo postte hij op 17 mei op Facebook ziek te zijn en drie dagen later was hij op Instagram weer druk aan het trainen in de sportschool. Uiteraard is dit geen bewijs dat hij níet meedoet aan Wie is de Mol?. De makers worden er steeds handiger in om vroegtijdig uitlekken te voorkomen en vragen kandidaten of hun management om de schijn online hoog te houden door content te blijven posten zoals aankondingingen, retweets en (oude) foto's. Wellicht dus ook dergelijke gymselfies...

Vakantie

Na weken van relatieve afwezigheid was Curt begin juni weer volledig de oude qua social media output. Inmiddels viert hij al ruim een week vakantie in Griekenland. Via Instagram maakt hij zijn volgers jaloers met plaatjes van het pittoreske eiland Santorini. Tussen de vele kiekjes van oude gebouwen en kleurrijke deuren door neemt hij het er lekker van. 

Expeditie Poolcirkel

Het zou niet de eerste keer zijn dat Curt opduikt in een avontuurlijk reisprogramma met BN'ers. Hij haalde in 2014 de finale van het ijzige Expeditie Poolcirkel. In een interview met Avrobode liet hij destijds weten bedankt te hebben voor Expeditie Robinson omdat hij geen honger wilde lijden op een tropisch eiland. Daarmee blijft hij behouden voor deelname aan Wie is de Mol?, een hardnekkig gerucht stelt immers dat Robinsongangers niet mee mogen doen aan WIDM.

Kandidaten Wie is de Mol? 2017

Curt is de derde mogelijke kandidaat van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?. Eerder concludeerden we al dat wetenschapsjournalist Diederik Jekel mogelijk meedoet en ook Stijn van Vliet uit Streetlab is een aannemelijke Wie is de Mol?-deelnemer

Meer over: