Muzikale ode

Ook grote artiesten staan stil bij overlijden van acteur Matthew Perry

30 oktober 2023 20:23 | sterren | Door Marjolein Vos

© Max
Na verschillende tv-iconen die reageerden op het nieuws dat (Friends)-acteur Matthew Perry is overleden, laten ook grote artiesten als Adele en Charlie Puth van zich horen tijdens hun shows.

Zo is te zien op verschillende filmpjes op TikTok en X.

When We Were Young

Zangeres Adele onderbrak haar show in Las Vegas om stil te staan bij zijn dood. Ze omschreef het personage Chandler als 'waarschijnlijk het beste komische personage aller tijden'. "Het is altijd zo schokkend, vooral iemand die je aan het lachen heeft gemaakt en die zoveel vreugde in je leven heeft gebracht. Er is iets, je voelt je er zo verdrietig over, vooral omdat je niet per se weet wat er aan de hand was." Na haar verhaal over Matthew zingt ze haar nummer When We Were Young.

See You Again

Ook Charlie Puth staat met muziek stil bij het overlijden. Hij zong het themalied van Friends I’ll Be There For You met de hele zaalDaarna gaat het nummer over in zijn eigen song See You Again.

Reactie

Het grote wachten is nog op de directe Friends-collega's van Matthew Perry. Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow waren nog altijd heel hecht met de overleden acteur. Volgens ingewijden zouden ze samen zijn gekomen om een gezamenlijk statement op te stellen. Lisa Kudrow zou volgens bronnen het hondje van Matthew graag willen adopteren. 

Meer over