Vijfde gast

Ook Raven van Dorst schuift aan bij Zomergasten

8 juli 2022 10:23 | sterren | Door Esther Hut

© Melissa Schriek

Na een succesvol tweede seizoen van Boerderij van Dorst en haar bijzondere gesprekken met gasten, is het nu tijd om Raven van Dorst zelf eens aan het woord te laten. De muzikant en presentator is namelijk de vijfde gast in Zomergasten.

“Mijn avond wordt een ode aan de einzelgänger en de rebel," zegt Raven. "Aan mensen die de wereld een stuk kleurrijker en vrijer hebben gemaakt en ook mij op een of andere manier hebben weten te inspireren. Door expliciet zichzelf te zijn, door op te staan voor hun idealen, of door simpelweg bloedirritant en tegendraads te zijn. We gaan het anders-zijn omarmen en vieren!”

Boerderij van Dorst

Raven had de afgelopen jaren veel succes met haar eigen programma’s Nachtdieren en Boerderij van Dorst. Kijkers waren vooral lovend over de gesprekken en de natuurlijke omgang die ze had met haar gasten op de boerderij. Onlangs maakte Raven al bekend dat we in oktober het derde seizoen kunnen verwachten.

Overige Zomergasten

Andere gasten die dit seizoen aanschuiven bij Janine Abbring zijn presentator Humberto Tan, Econoom en socioloog Sandra Philippen, Journalist Derk Sauer en schrijfster Lieke Marsman.

De uitzending van Zomergasten met Raven van Dorst is op zondag 21 augustus om 20:20 uur te zien op NPO2

Meer over