Opnames seizoen twee Floortje Naar Het Eind Van De Wereld in volle gang

Het eerste seizoen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld was een hit, reden genoeg voor Floortje Dessing om een vervolg te maken. De globetrotter is net terug uit China.

Het eerste seizoen bracht Floortje (42) al naar uithoeken als Zambia en Nieuw Zeeland, ook bezocht ze verre van veilige plekken als de Afghaanse hoofdstad Kabul. Met succes: de reeks werd wekelijks door zo'n twee miljoen mensen bekeken.

Floortje Dessing in China

Logisch dus dat BNN de wereldreizigster al snel groen licht gaf opnieuw op het vliegtuig te stappen voor een vervolg. De opnames zijn momenteel in volle gang, maar inmiddels is al wel duidelijk dat Dessing in seizoen twee China aandoet. Dat bleek niet zonder gevaar, zo raakten Floortje en haar team na een reis van tien dagen onverwachts verzeild in een conflict met gewapende rebellen waarbij tientallen doden vielen. 

Floortje zelf bleef ongedeerd, maar gaf via Twitter wel aan maar wat blij te zijn China te kunnen verlaten, ongeacht de imposante en boeiende geschiedenis. Inmiddels bezint ze zich op nieuwe bestemmingen.  Dat Floortje Naar Het Eind Van De Wereld doorgaat, werd eerder vandaag tijdens de BNN-VARA najaarspresentatie bevestigd.

 

Reageren