'Dolgraag moeder worden'

Oud-soapie Cecilia Adorée verwacht eerste kindje

29 april 2024 17:42 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Blij babynieuws voor Cecilia Adorée. De 32-jarige actrice, bekend als Tiffy Koster in GTST, maakt op Instagram bekend dat ze dit najaar haar eerste kindje verwacht. 

In een uitgebreide post op social media onthult Adorée dat zij en haar partner Josh in oktober ouders hopen te worden. 

Wens 

In het bericht geeft Adorée aan dat ze altijd al zeker wist dat ze moeder wilde worden. Cecilia is zeventien weken zwanger. Bij een foto van de echo schrijft ze niet te kunnen wachten tot ze de voetjes binnenkort voelt trappelen. 

GTST

Adorée is naast actrice en zangeres ook actief als podcastmaker. Ze werkt onder meer voor Trouw en brengt in eigen beheer de Klimaattherapie podcast uit. Toch kent tv-kijkend Nederland haar nog vooral als Tiffy Koster, de dochter van Anton Bouwhuis (Joep Sertons). 

Draagmoeder

Adorée maakte in 2016 haar soapdebuut in de GTST-spinoff Nieuwe tijdenToen de serie na drie reeksen geen vervolg kreeg, maakte ze in 2018 de overstap naar de moedersoap. In Meerdijk werd ze na de nodige omzwervingen ook moeder toen ze draagmoeder werd voor Lucas (Ferry Doedens). Samen kregen ze zoontje Wolf (foto). 

Adorée werd in 2021 indirect slachtoffer van het wangedrag van Ferry Doedens. De makers besloten Doedens uit de serie te schrijven door Lucas samen met Tiffy en Wolf op een wereldreis te sturen die nog steeds voortduurt. 

Meer over