Oud-Utopiaan Ruud keert vrijwillig terug in Utopia

6 mei 2016 15:08 | sterren | Door Televizier

Een primeur voor Utopia: de realitysoap verwelkomt na anderhalf jaar oudgediende Ruud weer terug op het terrein.

Het is voor het eerst in de ruim 2.5 jaar dat de soap op televisie is dat een voormalig Utopiaan weer in het programma komt.

Ruud

Ruud was een van de eerste deelnemers toen Utopia van start ging op 31 december 2013. Hij viel op door zijn (best wel flauwe) practical jokes en ook de romance met mede-kandidaat Billy sprak tot de verbeelding maar verder stond hij te boek als weinig meer dan een leuke jongen die bitter weinig bijdraagt. Toen hij begin oktober 2014 werd weggestemd, waren de fans blij.

Billy

Na zijn exit verliet ook Billy de show om bij hem te zijn. Uiteindelijk hield hun relatie negen maanden stand en kwam er van hun trouwplannen bitter weinig terecht. Daarna verdween Ruud weer in anonimiteit, tot SBS 6 vandaag het nieuws van zijn terugkeer meldde.

Opgegeven

Ruud zou zich opnieuw hebben opgegeven voor de show, waarop John de Mol zelf bepaalde dat het een veel beter idee zou zijn als de langharige telefoonverkoper voor onbepaalde tijd terug zou keren op het terrein. Vanaf maandag is op televisie te zien hoe zijn rentree wordt ontvangen. 

Meer over