Oudejaarsconference Pieter Derks ook uitgezonden op Radio 1

Tijdens Oud en Nieuw kunnen niet alleen kijkers van Humor TV genieten van de Oudejaarsconference van Pieter Derks. De cabaretier is met zijn show Een Oudejaars namelijk ook te horen op Radio 1.

Pieter Derks is erg blij dat zijn grappen en grollen nu ook het radiopubliek bereiken. “Ik ben trots dat mijn oudejaarsshow op de radio wordt uitgezonden, zoals de traditie ooit begonnen is.”

Eindredacteur BNN

“Tussen de lach en de relativering door dacht ik vaak aan alle luisteraars op oudejaarsavond en realiseerde me dat die met Pieter Derks op treffende wijze 2013 uit gaan” meldt eindredacteur Arjan Penders van BNN Radio 1. Onlangs bezocht Penders een try-out van de eindejaarsshow en dat viel in de smaak.

Humoristische samenvatting

Penders ziet het helemaal zitten. “Een oudejaarsconference gaat natuurlijk pas in première op de allerlaatste dag, maar wat Pieter neerzet in de try-outs is een erg humoristische samenvatting van het afgelopen jaar.”

Pieter Derks

Pieter Derks is een Nederlandse columnist en cabaretier. Sinds februari 2012 maakt hij furore in De Wereld Draait Door, waar hij voor het VARA-programma regelmatig op vlotte wijze de week afsluit. Pieter is naast grappig ook intelligent, want in 2013 won hij het tv-programma De Slimste Mens. Daarnaast was Derks in 2013 genomineerd voor de Televizier Talent Award, maar moest het afleggen tegen Kees Tol.

Radio en tv

De Oudejaarsconference van Pieter Derks is op 31 december om 20.30 uur te horen op Radio 1. Voor wie toch liever de televisie aanzet is een deel van de show op 30 december vanaf 21.00 uur te zien op Humor TV.

Reageren