Pamela Anderson maakte Baywatch collega's onzeker

4 Juli 2016 10:30 | sterren | Door Televizier

Pamela Anderson was dankzij haar enorme buste een hit in Baywatch. Dat maakte haar minder bedeelde collega's zo onzeker dat ze ook de weg naar de plastische chirurg vonden.

Pamela maakte er nooit een geheim van dat ze haar borsten heeft laten vergroten. Het maakte haar begin jaren 90 wereldberoemd toen ze haar opwachting maakte als strandwacht C.J. in de tv-hit Baywatch

Nicole Eggert

Nu blijkt dat Andersons' ex-collega Nicole Eggert (links op de foto) zo onzeker werd door de populariteit van Pamela dat ze ook besloot aan de siliconen te gaan. Ze vreesde namelijk uit de serie geschreven te worden omdat ze minder groot bedeeld was. Eggerts bescheiden cupmaat veranderde tussen de bedrijven door in een behoorlijk volle dubbel D. Dat zorgde voor heel wat problemen bij de productie van Baywatch, zo vertelt producent Michael Berk aan de Hollywood Reporter.

Camoufleren

Er waren al opnames gemaakt voor de operatie die niet over konden. In een badpak valt weinig te verhullen en het viel moeilijk te verklaren waarom Nicole's personage Summer ineens gegroeid was. De oplossing was simpel, maar wel wat klunzig: in de rest van de afleveringen droeg Nicole steeds iets voor haar borst of werd er bewust niet op haar buste ingezoomd. 

Siliconensucces

Baywatch liep van 1989 tot 2001 en werd pas een succes toen Pamela ten tonele verscheen. Gek genoeg had hoofdrolspeler David Hasselhoff in het begin juist enorme moeite met de blonde Canadese actrice. De strandwachtenserie was bedoeld als een show voor het hele gezin, daar paste een stoeipoes die in de Playboy had gestaan niet echt bij, meende de Hoff. Toen de kijkcijfers binnen kwamen, draaide hij snel bij.

Meer over