Paris Hilton wil Egyptische grappenmaker aanklagen

Paris Hilton is van plan Egyptische programmamaker Ramez Galal aan te klagen vanwege de verborgen cameragrap die hij met haar uithaalde.

Enkele dagen geleden dook een video op van een doodsbange Paris Hilton in een vliegtuig dat dreigde neer te storten boven Dubai. 

Doodsangsten

Paris beleefde een paar paniekerige minuten en stond doodsangsten uit toen de overige inzittenden van het toestel begonnen te krijsen en te huilen. Eenmaal op de grond bleek dat de nietsvermoedende Paris Hilton terecht was gekomen in het Egyptische candid camera programma Ramez In Control. Zelfs de andere passagiers waren ingehuurde acteurs. Paris reageerde woedend, sterven in een vliegtuigcrash bleek een van haar grootste angsten.

Hilton goes viral

In eerste instantie leek de kous daarmee af. Maar toen de beelden van een angstige Paris Hilton viral gingen, bedacht ze zich. Ze is van plan zowel presentator Ramez Galal als zijn programma aan te klagen. Volgens haar juridisch team heeft Paris een trauma opgelopen door het incident en is ze sindsdien bang om te vliegen. 

Reageren