Patricia Paay begraaft strijdbijl met buurman

Patricia Paay trekt haar beschuldigingen tegen haar buurman Maarten Oostvogel terug. De blondine wees Oostvogel aan als verspreider van de beruchte plassseksvideo, een beschuldiging die de buurman altijd heeft ontkend. 

Patricia heeft veel spijt van haar verwijten richting Oostvogel en trekt nu het boetekleed aan. Via een persverklaring erkent ze dat ‘die beweringen onjuist, lasterlijk en zeer schadelijk zijn voor Maarten Oostvogel, zowel zakelijk als persoonlijk’. Wie wel de video heeft verspreid, is nog niet bekend. 

Viral

Afgelopen februari lekte de beruchte sekstape van Patricia uit op Twitter. Het filmpje ging al snel viral, mede dankzij GeenStijl die de video ook op haar website zette. La Paay was verdrietig en woedend tegelijk, en eiste dat de video van het wereldwijde web verdween. GeenStijl besloot het alsnog te verwijderen.

Pantylijn 

La Paay en Oostvogel ruzieden niet alleen over de sekstape, maar hadden ook een zakelijk conflict. Patricia gaf Oostvogel toestemming om haar naam te gebruiken voor een pantylijn, maar kreeg naar eigen zeggen nog 10 procent van de omzet. De rechter gaf haar uiteindelijk ongelijk. Patricia zegt nu af te zien van verdere procedures. Eind goed, al goed? 

Meer over:

Reageren