Patricia Paay geniet van minder media-aandacht

Patricia Paay is blij dat ze niet meer wordt opgejaagd door de paparazzi, nu ze niet meer in het chique Amsterdam Zuid woont. 

Patricia Paay woont sinds enige tijd in het dorpje Lijnden. “Hier vinden ze me niet, hè. Gelukkig is het rustiger geworden. Ik ben er blij mee. Ik woonde in Amsterdam Zuid en daar loopt natuurlijk heel veel paparazzi. Je kunt er niet op een terrasje zitten, of er zit wel iemand mee te luisteren. Dat is lekker niet meer“, zegt de presentatrice tegen Radio 538. Na dit interview lijkt het me sterk dat ze niet meer wordt gevonden, maar dat terzijde. 

Patricia Paay

De diva wordt natuurlijk een jaartje ouder en geniet daarom steeds meer van alle rust. “Ik vind het zo leuk. Elke dag als ik wakker word, is het een beetje alsof ik op vakantie ben. Zo leuk.” 

Carrière

Ondertussen zit Paay niet stil. “Ik ben met boeiende dingen bezig. Ik ben altijd leuke dingen aan het verzinnen. Ik zit niet stil en houd van leuke uitdagingen. Ik ben er weer zo één aangegaan, maar dat hoor je binnenkort wel. Iedereen zal denken: ja, dat hoort wel bij haar.” 

Geld

Over financiën maakt Paay zich momenteel geen zorgen. “Dat gaat ook nog altijd goed. Ik kan goed voor mezelf zorgen. Er komen altijd leuke dingen binnen. Ik eet nog steeds lekker. Het gaat goed.” 

Toch kan de 65-jarige Paay voorlopig nog niet met pensioen.

Reageren