Patricia Paay gestrikt voor MindMasters LIVE

8 november 2015 14:21 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa

Patricia Paay doet ook mee aan MindMasters LIVE. De polderdiva treedt toe tot de Raad van 10, een groep BN'ers die de acts van de mentalisten gaat beoordelen.

De deelname van de 66-jarige Patricia werd door Shownieuws bevestigd.

Raad van 10

Daarmee lijkt de Raad van 10 nog bonter te worden dan de mentalistenacts waar ze een oordeel over moeten vellen. Eerder werd al bekend dat de omstreden Sabia Engizek van de partij is en ook "knuffelboer" Geert Krops neemt zitting in de raad. Ze krijgen versterking van Peter R. de Vries die al liet weten moeilijk te bedotten te zijn en ook model Kay Nambiar en VVD-politicus Frits Huffnagel zijn van de partij. 

Rode draad door de raad

Opvallend genoeg doen er, op presentatrice Kim-Lian van der Meij na, alleen maar non-SBS-gezichten mee aan MindMasters LIVE. Er valt een, overigens onbevestigde, rode draad te ontdekken in de BN'er keus. Alle tot nu toe onthulde leden van de Raad van 10 hebben zelf wel iets met magie en mysterie. Zo zijn de zwangerschapsperikelen van Sabia een show op zich, is het een koud kunstje voor Patricia Paay om jonge toyboys te strikken en heeft boer Geert een onverklaarbare aantrekkingskracht op vrouwen. Kay Nambiar wordt door velen betoverend mooi genoemd en als politicus weet Frits Huffnagel dat er soms handig gegoocheld kan worden met zaken als waarheid en realiteit. Tot slot is Peter R. de ultieme ongelovige die zich niets wijs laat maken. Wie volgt?

MindMasters LIVE gaat vrijdag 20 november van start.

Meer over